HAKKIMDA

0 Yorumlar

HAKKIMDA

 

Namaste 

Ben İstanbul’da yaşayan bir yoga eğitmeniyim. 

Uzun yıllar etkinlik yöneticisi olarak çalıştım. Pazarlama sektörü gereği yıllarca hep planladım, sorguladım ve merakla hep yeni ne var diye araştırdım.

Yogazero.com hayata geçirmem planlayarak değil, akışta kalarak oldu. Kendi yoga malzeme ihtiyaçlarım ve arayışlarım doğrultusunda ortaya çıktı. Beni yogada konforlu tutan tüm malzemeleri toparladım ve bu sitede sizlerle paylaşıyorum.

İlk yoga dersine 2004 yılında katıldım, yıllarca ara sıra spor salonlarında yoga derslerine girdim. 2011 yılında koşmaya başladım. Koşma mesafelerini arttırınca yoga hayatıma tekrar girdi ve bu sefer kalıcı oldu.  

Koştuğum mesafeleri arttıkça yoganın kendime zihinsel ve bedensel olarak ciddi fayda sağladığını keşfedip, yoga pratiğimi arttırdım.

Yoga hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak amacı ile 2015 yılında Cihangir Yoga, Chris Chavez’den 200 saat Temel Yoga hocalık eğitimini aldım. Eğitime başlarken yoga hocası olmak hayalim yoktu, niyetim hobim olan yoga hakkında daha çok şey öğrenmekti.

 

Eğitimin sonrasında hem bilgilerimi paylaşmak, hem de kendi pratiğimi geliştirmek için hemen ders vermeye başladım.

Şubat 2016 yılında, YogaZero’yu kurdum.

Kasım 2017’de Berlin’de Feet Up eğitimenlik eğitimini tamamlayarak Türkiye’de ilk ve tek Feet Up eğitmeni oldum.

Temmuz 2018’de Dylan Werner’den 300 saat “ileri seviye yoga hocalık” eğitimini tamamladım. İkinci 300 saat ileri seviye yoga hocalık eğitimimi Eylül 2019 da Cihangir Yoga da tamamladım.

Sürekli öğrenmeye meraklı, seyahate düşkün ve maceraperest karakterim sebebi ile yurtiçi ve yurtdışı yoga kamp, eğitim ve festivallere katılıyor, deneyimlerimi de verdiğim yoga derslerimde paylaşıyorum.

Hepimizin, tüm canlıların bir bütünün parçası olduğumuza ve birbirimize destek sağlamamıza inanıyorum.

Bu sitedeki herşeyin size ve herkese faydalı olmasını diliyorum. Görüşleriniz benim için çok değerli, bana e-posta atabilirsiniz.

Teşekkür ederim, 

Namaste,

Gözde Uysal

gozde@yogazero.com.tr

 

 

Yorum Yap

Blog yorumları yayınlanmadan önce kontrol edilir.
Başarıyla abone oldunuz
E-posta Kaydedildi
Newsletter
ico-collapse
0
Son Görüntülenen
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top