Liforme Yoga Mat Temizlik

0 Yorumlar

Namaste!

Liforme yoga matınızı muhteşem yoga derslerinde, derin pratiklerinde ve keyifli seyahatlerde, kamplarda kullanmanızı dileriz.

Liforme yoga matını uzun süre etkili bir şekilde kullanabilmeniz için birkaç önemli bilgi iletmek istedik. Detaylarını aşağıda bulabilirsiniz. 

 

Aşağıdaki önerilerimizi Liforme dışındaki diğer tüm yoga matlarında; Manduka, Roru, Seeka, Kurma yoga matlarında kullanabilirsiniz. Bu markalar için Yogazero yoga mat temizleme solüsyonu alıp silebilirsiniz. Ürün linki; https://www.yogazero.com/products/yoga-mat-temizleme-solusyonu

 

 

  • Liforme yoga matın kaymayan ve çabuk kuruyan özel bir üst katmanı var. Bunu uzun süre kullanabilmeniz için pratik yapmadan önce özellikle el ve ayaklarınızın yağlı/ kremli olmamasına özen gösterebilirsiniz.
  • Liforme yoga matının temizliği 5/10 pratikten sonra yapabilirsiniz. Stüdyolarda kullanılan mat temizleyici içeriğini ve markasını kullanmadan önce araştırmanızı öneririz. Mat temizleyici içinde yağ ve alkol olmaması gerekiyor. Mat temizleyici ile silinmesini önermiyoruz.
  • Liforme matınızı su ile ıslatılmış sünger ile temizlemenizi öneririz. Suyun içerisine çok az miktarda beyaz sirke veya organik bulaşık deterjanı ekleyebilirsiniz ( Turmepa, Rossmann, Seventh generation veya Frosh gibi) Önce arka siyah tarafını, sonra üst renkli bölümünü silebilirsiniz.
  • Yoga pratiği yaptığınızda ve çok terlerseniz biraz açık tutarak kurutun, özel üst katman sayesinde çabucak buharlaşıp, kuruduğunu göreceksiniz.
  • Liforme yoga matı katlarken üst renkli kısmının dışa dönük olarak katlanması önemli. Böylece üst katman bir sonraki kullanıma kadar hava alacak ve matın üstü kırışmayacak.
  • Liforme yoga matı ilk açtığınızda biraz koku gelecek. Bunun sebebi doğal kauçuk kullanılması ve matın katmanlarının yapıştırıcı yerine özel bir ısıtma tekniği ile birleştirilmesi. Birkaç gün açık tuttuğunuzda koku geçecektir. Liforme gezegen dostu ve ekolojiktir.
  • Bu arada Liforme – Layform olarak okunuyor J

Diğer tüm detayları Liforme çantası kenarındaki küçük İngilizce broşürde bulabilirsiniz.

 

Sorularınız için bizler ile iletişime geçebilirsiniz.

Sevgiler,

YOGAZERO

namaste@yogazero.com.tr

www.yogazero.com

Whats App: 0 545 2312189

Yorum Yap

Blog yorumları yayınlanmadan önce kontrol edilir.
Başarıyla abone oldunuz
E-posta Kaydedildi
Newsletter
ico-collapse
0
Son Görüntülenen
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top