Udaya Live 2019

0 Yorumlar

BULGARİSTAN’A YOGA VE MÜZİK FESTİVALİNE GİDİYORUZ

14-19 Ağustos 2019 tarihleri arasında Pravets Bulgaristan’a Udaya Yoga & Müzik festivaline gidiyoruz.

Geçtiğimiz 2 sene Udaya’ya katılmış çok keyifli ve eğlenceli yoga tatili yapmıştık. Her sene çıta yükseliyor, bu sene için heyecanlıyız.

Katılmayı düşünüyorsanız detaylar için namaste@yogazero.com.tr ye bilgi vermeniz ve uçak detayınızı e-posta olarak iletmeniz yeterli. Ödeme bilgileri konusunda sizinle iletişime geçeceğiz.

Fiyatlar iki kişilik odada kişi başı 1158.-USD bu fiyata 5 gece konaklama, sabah, öğle ve akşam yemekleri, havalimanı otel transferi, spa, havuzlar, tüm dersler ve konserler dahildir.

Geçen senelerden derslerine katıldığımız, bu sene yine yer alacak, bizi heyecanlandıran yoga eğitmenleri Sianna Sherman, Punnu Wasu, Caley Alyssa, Koya Webb, Adam Husler, Jang Ho Kim, Govin Das, Cristi Cristensen, Daniel Scott, Christine May, Rudy Mettia ve dahası bu sene yine festivalde!

Tüm derslerde canlı müzik var. Dünyanın en iyi Kirtan grupları gündüz tüm derslerde, gece ise sahnede canlı performans sergiliyorlar!

Etkinlik Rui Pravets Golf & Spa hotelde yapılıyor. 4 yıldızlı konforlu, şık, göl kenarında, dağlara karşı bir golf oteli. Otelin yemekle lezzetli, vegan ve vejeteryan beslenmeye seçenekleri var. Açık havuzu ve spa’sı harika. Aile ve çocuk ile gelmek için gayet uygun.

Otel Sofya’ya 2 saat uzaklıkta ve organizasyon havalimanından geliş gidiş ulaşımı sağlıyor. THY’nın İstanbul – Sofya direkt uçak seferleri var.

Bulgaristan için Schengen vize gerekli.

Udaya’nın web sitesi; https://udayalive.com 

Sorularınız için Whatsapp'tan yazabilirsiniz.

Sevgiler!

Yorum Yap

Blog yorumları yayınlanmadan önce kontrol edilir.
Başarıyla abone oldunuz
E-posta Kaydedildi
Newsletter
ico-collapse
0
Son Görüntülenen
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top